Over Sillies Leer

Hoi! Aangenaam kennis te maken. Ik ben Silvera Jans, eigenaresse van Sillies Leer. Sillies Leer is door mij in 2015 opgericht en ik voorzie vrienden, familie, kennissen en wie ik ook tegenkom al jaren van handgemaakte leren artikelen. Sillies Leer is een onderdeel van Sillies Stoffen, het bedrijf dat ik startte in 2013 . Naast het omtoveren van lappen stof in een eindproduct waarmee een klant tevreden de deur uitloopt, kreeg ik een nieuwe passie en legde ik de focus op leer.

Jarenlang maakte ik voor vrienden, familie en kennissen gordijnen tot gebroken ritsen in kleding en tassen, carnavalskleding, kussens voor op boten, voortentzeilen, etc. Niets was te gek. Op een gegeven moment koos ik ervoor om met mijn passie een bedrijf op te richten en Sillies Stoffen was geboren. Met Sillies Stoffen heb ik een tijd op de markt gestaan maar uiteindelijk kon ik het niet laten om weer producten met deze stoffen te gaan maken. Ik ben heel blij dat het uiteindelijk zo ver is gekomen dat ik nu fulltime met mijn favoriete materiaal mag werken.

Wat Sillies Leer uniek maakt, is dat ik alles zelf met de hand maak. Ik streef ernaar alles zo persoonlijk mogelijk te maken, een voordeel daarvan is dat je zelf alle inbreng hebt in hoe het eindproduct eruit komt te zien. Heb je iets specifieks in gedachten, ik maak het voor je! Daarnaast ben ik al jaren aan het werk met stoffen en leer en heb ik veel productkennis.

 

Alle producten worden vanuit mijn atelier speciaal voor jou gemaakt. Wil je de producten van Sillies Leer in het echt bekijken? Ze zijn naast deze website ook te bekijken bij: