Leren tassen

Unieke en handgemaakte leren tassen

Met de leren tassen van Silliesleer weet je: dit is maatwerk en dit heeft niemand anders. Al onze leren tassen worden met de hand gemaakt in ons leeratelier in Zwolle. Een echt Nederlands product dus, zo'n lederen tas. We hebben een vaste collectie leren tassen, maar maken ook tassen op verzoek of zelfs naar eigen ontwerp. Naast deze vaste collectie hebben we een breed assortiment aan leer. Een mooie leren tas gezien in onze collectie maar zie je deze liever in een andere kleur? Dan maken we die graag voor je!

Ons assortiment lederen tassen

leren shopper

leren beugeltas

leren schoudertas

leren bucketbags

 

Natuurlijk vind je deze leren tassen in de populairste kleuren óf in een leuke dierenprint. De zwarte leren tas of bruine leren tas zijn favorieten van velen, maar mocht je een van deze tassen liever in een andere kleur of in een leuke dierenprint willen dan is dit ook absoluut mogelijk. We maken al onze leren tassen met de hand waardoor je alle controle houdt over jouw droomtas. Kies een handgemaakte tas uit onze vaste collectie of ontwerp je eigen tas. En wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een vegan tas van cactusleer of ananasleer?

Ontwerp je eigen leren tas

Je eigen tas ontwerpen, wie kan dát zeggen? Ja, jij! Samen met jou ontwerpen we jouw droomtas en zoeken we het perfecte leer uit. Een vakje hier? Een ritsje daar? Of een lampje ín de tas zodat je jouw spullen gemakkelijk weer terugvindt? Alles is mogelijk! En het allerleukste is: jij bent de enige op de wereld die rondloopt met deze tas, uniek toch? Omdat we al onze lederen tassen met de hand maken, liggen alle mogelijkheden nog open. Heb je een eigen ontwerp in gedachten of heb je een andere tas gezien waar je een eigen draai aan wilt geven? Silliesleer helpt je aan je droomtas.

Workshop 'Maak je eigen leren tas'

Ken je onze originele workshop 'Maak je eigen leren tas' al? Tijdens deze gezellige workshop krijg je een kijkje in ons atelier, zet je jouw eigen leren schoudertas in elkaar en klets je ondertussen met de rest van de groep onder het genot van een hapje en een drankje. Leuk als teambuilding of als afdelingsuitje én je neemt iets unieks en tastbaars mee naar huis. Je leert tijdens de workshop de basis van het maken van je eigen tas, waar je rekening mee moet houden bij het maken van een leren tas en je leert hoe je deze in elkaar zet. Perfect voor beginners zonder ervaring, maar ook voor de wat gevorderden. Meer weten of een datum reserveren? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.